Cum pot verifica rovinieta online?

Formular verificare rovinieta onlineCati dintre voi nu sau intrebat pana acum macar o singura data cum pot verifica rovinieta online? Pana de curand nu exista nici o posibilitate sa imi pot verifica valabilitatea rovinietei undeva online, trebuia sa ma duc sa ma milogesc la CNADNR daca nu mai aveam hartia prin care am facut plata, si dupa cum stiti astia fiind angajati la stat nu sunt prea amabili atunci cand le soliciti sa faca ceva.

Se pare ca ceva sa miscat pe acolo astfel incat astazi am gasit un site unde se poate verifica daca ai o rovinieta valabila si pana cand, si culmea este si simplu de folosit, initial am crezut ca imi cere sa introduc si numarul masinii precum si nu si serie de sasiu cum sugereaza cei de la CNADNR in comunicatul oficial.

Am inteles ca pana la data de 1 iulie 2012 aplicatia pentru verificare roviniete este in teste si abia apoi va fi o aplicatie oficiala 100%.

Daca ai nevoie sa stii pana cand este rovinieta ta valabila, apasa pe link-ul de verificare rovinieta online. Sper ca asta se te ajute sa eviti amenzile pentru rovinieta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>