Blog Arhive

Unde gasesti piese auto pentru Mercedes?

piese auto mercedesAti deschis vreodata capota unei masini si v-ati intrebat care sunt procesele care se desfasoara sub ea? Un motor de masina arata ca o adunatura de metal, tuburi si cabluri ce poate crea o confuzie imensa printre oamenii de rand. Insa puteti sa invatati lucruri simple despre motorul unei masini doar din simpla curiozitate. Atunci cand vreti sa achizitionati o masina noua, auziti probabil tot felul de termeni, cum ar fi: motor de 3 litrii V-6, suspensii hidraulice sau motor cu injectii. Citeste mai departe »

Reduceri la GPS auto

reduceri GPS autoCred ca este timpul sa imi cumpar un GPS auto bun, vreau sa cumpar un GPS performant la un pret cat mai mic si acum cu Black Friday cred ca este ocazia ideeala pentru cumparaturi.

Eu m-am uitat prin magazinele online la mai multe modele de GPS, nu stiu care este cel mai bun GPS, dar sunt sigur ca voi gasi niste reduceri la GPS interesante, pentru ca in trecut am vazut multe promotii, dar nu eram interesat. Nu caut neaparat un GPS ieftin, dar nu doresc sa arunc cu banii pe geam, doresc un raport optim intre pret/calitate + functionalitati. Citeste mai departe »

Cum mergem cu masina si copilul?

scaun auto pentru copilCe faci cand ai de plecat cu masina si trebuie sa il iei si pe cel mic cu tine? In primul rand trebuie sa faci rost de un scaun auto, deoarece in Romania este interzis sa circuli cu masina avand un copil cu varsta mai mica de 12 ani sau cu inaltimea sub 150 cm sa circule fara centuri de sigurante adaptate acestora. Si cum pentru ca copiii mici nu pot sta in siguranta in scaunele si centurile standar ale masinii, trebuie ca masina sa fie adaptata cu scaune si centuri speciale.

Aceste afirmatii se regasesc in regulament din 04/10/2006 de aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice. Ultima actualizare a facut-o H.G. nr. 56/2007 publicata în MOF nr. 64 din 26/01/2007. Citeste mai departe »

Reduceri si cupoane de reducere in lumea auto

reduceri asigurari autoAn de an romanii sunt in cautarea unor reduceri pentru plata taxelor asigurarii obligatorii auto. Un fapt demonstrat si constatat de specialistii in domeniul auto este acela ca din ce in ce mai multi romani care au cel putin o masina (fie ea de munca, fie personala) sunt interesati sa achizitioneze vouchere de reducere pentru a-si achita la un pret mai mic asigurarea auto obligatorie, fie ca este rca, fie ca este casco, etc. Citeste mai departe »