Bucurestiul este campion la numarul de parcuri auto

In capitala exista probabil cele mai multe parcuri auto ce pun la vanzare masini second hand. Exista o gama variata de marci si modele de unde poti alege, iar preturile difera de la un vanzator la altul. E greu sa alegi de unde si ce sa cumperi, mai ales ca multe dintre aceste masini sunt la a treia sau chiar la a patra mana.

Printre numeroasele parcuri auto din Bucuresti, exista cateva ce ofera spre vanzare doar masini cu un singur proprietar. Aceste masini provin de la firme ce le-au avut in exploatare inca de la 0 km si periodic reanoiesc flota de masini. Acest lucru reprezinta un avantaj fata de restul masinilor rulate existente pe piata. Spun asta pentru ca masinile in cauza au un istoric cunoscut ce poate fi dovedit cu acte de catre utilizator. Fiecare masina are caiet service ce atesta ca reviziile au fost facute la timp. Pe langa asta autoturismul beneficiaza si de o garantie de 12 luni.

Astfel de oferte cu siguranta nu gasesti in targurile de masini unde predomina “cazanele” aduse de afara de catre samsari, cosmetizate ca sa iti ia ochii si cu sute de mii de km in bord. Chiar daca preturile acestora sunt mai mici si la prima vedere mult mai atractive, este de preferat sa ocoliti chilipirurile pentru a nu avea surprize neplacute mai tarziu. Sunt cunoscute cazurile in care cuparatorul de buna credinta s-a trezint in posesia unei masini furate sau care a fost implicata intr-un accident major ce a modificat sever structura de rezistenta a masinii. Sa nu mai spunem de faptul ca mai toate aceste masini au km mult mai multi decat cei indicati in bord. Masluirea kilometrajului este o practica des intalnita in randurile comerciantilor de ocazie.

Pentru a evita neplacerile si batile de cap, cel mai simplu ar fi sa vizitati unul dintre aceste parcuri auto din Bucuresti, despre care va spuneam ca ofera spre vanzare doar masini cu un singur proprietar si istoric cunoscut. Pe acestia ii puteti gasi si mai tarziu in eventualitatea in care aveti ceva problem cu masina. Avand un contract prin care va ofera garantie, vor fi obligati sa va remedieze eventualele probleme care pot aparea. De obicei sunt firme mari care nu isi permit o reclama negativa pe care dumneavoastra o puteti face in cazul in care nu sunteti multumit de masina. Insa acest lucru nu este valabil si pentru samsarii din targuri. Asa ca fiti foarte atenti la achizitia unei masini rulate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>