Alternative la transportul in comun

autobuze-ratuc

De cele mai multe ori transportul in comun este un adevarat calvar pentru majoritatea dintre noi. Acest lucru este valabil in special in perioada in care afara este cald, deoarece, din pacate multora dintre noi le lipseste bunul simt si igiena. In acest sens autobuzele, troilebuzele si tramvaiele devin adevarate focare de infectie. In ciuda faptului ca uneori este relative iefitn, nu intotdeauna este sigur  si foarte confortabil pentru cei care calatoresc cu un astfel de mijloc de transport. Cele mai bune si utile informatii despre masini le puteti gasi printr-un singur click aici.

autobuze-ratuc

Ce alternative avem la trasnportul in comun

Una dintre alternativele transportului in comun este taxiul. Aceasta este o alternativa, insa nu este una destul de viabila, deoarece un drum cu taxiul este extrem de scump, plus ca exista unii conducatori auto care nu detin nici cele mai elementare reguli de bun simt.

O alta alternativa la transportul public este bicicleta. Aceasta pare a fi una dintre cele mai bune alternative, deoarece este ieftina, nu consuma carburant, usor de parcat oriunde si simplu de intretinut. De asemenea cu ajutorul unei biciclete va puteti strecura foarte usor prin traficul aglomerat din marile orase. Exista insa si cateva dezavantaje in ceea ce priveste transportul cu bicicleta. Unul dintre dezavantaje este ca aceasta poate fi ultilizata doar in perioada in care conditiile meteo permit acest lucru. In perioada Iernii, transportul cu bicicleta este practic imposibil, datorita stratului de gheata si omat depus pe carosabil. Totodata transportul cu bicicleta este extrem de anevoios si in perioada anotmipului cald, cand afara ploua torential.

O alta alternativa o poate reprezenta transportul cu masina proprie. Insa o mare parte din populatia care calatoreste zilnic cu mijloacele de transport public, nu isi poate permite achizitionarea si intretinerea unui automobil. Pe de alta parte, un automobil proprieteate personala trebuie intretinut foarte bine ceasuri replica. Pe langa intretinerea acestuia, care nu este deloc ieftina apar si o serie de taxe care trebuie platite. Taxele consta in asigurari Rca si Casco, roviniete, revizii tehnice periodice si desigur impozitul annual.

O alternativa destul de viabila la transportul in comun o reprezinta inchirierea unei masini. Asadar cu ajutorul unei masini inchiriate va puteti deplasa oriunde si la orice ora doriti, De asemenea, o masina inchiriata dispune de tot confortul necesar atat pentru sofer cat si pentru restul pasagerilor. Totodata o masina inchiriata are intotdeauna taxele platite, iar reviziile sunt facute la zi. In concluzie, este indicat ca in perioada anotimpului cald sa va feriti pe cat se poate de calatoriile cu transportul in comun.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>