Alternativa ieftina in cazul unui accident

De multe ori se intampla sa produci un accident din neatentie, sau din lipsa de experienta in cazul in care esti incepator. Ei bine, pentru ca nu toata lumea are Casco la masina, automat trebuie sa suporti tu toate piesele si manopera mecanicului.

O alternativa la costurile mari ar fi sa cumperi piese din dezmembrari, precum a facut fratele meu din Focsani. A produs in accident in timp ce vorbea la telefon iar acum are de platit undeva la 1500 lei (pentru piese + manopera). Cu ajutorul firmelor de dezmembrari auto, el a reusit sa reduca costurile de la 1500 lei la 700 lei, ceea ce este un pret mult mai accesibil, insa intradevar ai un incomvenient, si anume faptul ca nu sunt noi.

In esenta, pretul dicteaza. Astfel, piesele din dezmembrari vrancea au fost cea mai buna solutie pentru el. Eu personal trebuie sa-mi cumpar o oglinda pentru Vw touran si este destul de scumpa noua, si am sa incerc sa o gasesc la vre-un parc de dezmembrari, astept raspunsul unei firme deja.

Voi ati cumparat piese din parcurile de dezmembrari auto? Ce parere aveti despre ele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>